divendres, 13 de juliol del 2012

Recepta del mirall de llimona

Mirall de llimona


Ingredients

  • 200 gr de suc de llimona (3 o 4 llimones)
  • Ratlladura de la pell d'una llimona
  • 110 gr de sucre
  • 4 fulles de gelatina
  • 135gr de formatge philadelphia
  • 200 gr nata muntada
  • 160 gr de clares muntades (3 0 4 ous)
  • 20 gr de sucre

Preparació

Arrencar el bull al suc de llimona + sucre + ratlladura.
Retirar-ho del foc i afegir-hi la gelatina remullada amb aigua freda.
Es cola, s'hi afegeix el formatge i es deixa refredar.
S'hi afegeix la nata muntada, i es barreja passant el suc de llimona amunt. No es remena, ja que es la nata es podria quatllar amb la llimona.
S'hi afegeixen les clares a punt de neu amb els 20gr de sucre i es torna a barrejar.
Es posa en un recipient i a la nevera fins que qualli.

1 comentari: