Ingredients per a 4 persones:
- 150gr. de musli
- 50gr. de mantega salada (jo li poso margarina)
- 50gr. de farina
- 2 pits de pollastre
- 1 ceba grossa
- 2 plàtans
- 2 cullerades de panses
- 200ml de llet de coco
- 2 cullerades de curri en pols ( o qualsevol garam masala- mescla d'espècies)
- sal
- oli
Mesclar el musli, la mantega i la farina fins a obtenir una mescla grumollosa. A banda tallem el pollastre a bocins petits. Pelem i tallem els plàtans a rodanxes, també pelem i piquem la ceba.
Mentrestant, escalfem en una olla 3 cullerades d'oli i saltejem la ceba durant 10 minuts amb un pessic de sal. Hi afegim el pollastre, les panses, el plàtan i el curri. Mesclem i sofregim tot durant 10 minuts més. Afegim la llet de coco, verifiquem l'assaonament i deixem coure 10 minuts ( de 10 en 10!). Finalment fiquem el pollastre al forn a 180 graus fins que s'enrosseixi i deixem refredar abans de cobrir-ho amb el grumollat.
Jo tinc una versió diferent del enrossit final...Jo li poso el grumollat i el fico al forn amb tot just abans de servir...que el que es dori sigui el cereal...Però vaja, el podeu tunejar com volgueu...
Apali...BON PROFIT!!!
Finalment ho he vist! Sembla fàcil... moltes gràcies guapa!
ResponElimina