dimecres, 18 de gener del 2012

Brownie

Aquí va la recepta del Brownie:

Ingredients

200 gr. de xocolata negre

220 gr. de mantega

220 gr. de sucre

70 gr. de farina

4 ous

Un grapat de nous

Confecció

Primer de tot es posa a escalfar el forn a 180 graus.

Es desfà al microones la xocolata amb la mantega i es deixa refredar.

En un bol es posen els ous, la farina i el sucre i es barregen fins que quedin ben integrats.

Quan estigui ben barrejat se li afegeix la xocolata i la mantega desfetes i es baten juntes. Després se sumen les nous fetes trossos petits.

S’unta un motllo amb mantega (jo sempre el faig rodó, m’agrada més), s’hi aboca la barreja i es deixa entre 30 i 45 minuts, depenent del forn. Jo ho punxo un ganivet i quan surt mig net és que ja està llest.

Que vagi de gust :)

2 comentaris:

  1. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm dono fe que surt boníssim! Jo de xocolata en poso 100g al 85% de cacau i 100g al 75% per suavitzar jejeje i és una boooooomba de xocolata. No ho recomano si no us agrada la xocolata negra!

    ResponElimina
  2. mare meua!!
    ho hauré de provar!!!

    ResponElimina