Ingredients
200 gr. de xocolata negre
220 gr. de mantega
220 gr. de sucre
70 gr. de farina
4 ous
Un grapat de nous
Confecció
Primer de tot es posa a escalfar el forn a 180 graus.
Es desfà al microones la xocolata amb la mantega i es deixa refredar.
En un bol es posen els ous, la farina i el sucre i es barregen fins que quedin ben integrats.
Quan estigui ben barrejat se li afegeix la xocolata i la mantega desfetes i es baten juntes. Després se sumen les nous fetes trossos petits.
S’unta un motllo amb mantega (jo sempre el faig rodó, m’agrada més), s’hi aboca la barreja i es deixa entre 30 i 45 minuts, depenent del forn. Jo ho punxo un ganivet i quan surt mig net és que ja està llest.
Que vagi de gust :)
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm dono fe que surt boníssim! Jo de xocolata en poso 100g al 85% de cacau i 100g al 75% per suavitzar jejeje i és una boooooomba de xocolata. No ho recomano si no us agrada la xocolata negra!
ResponEliminamare meua!!
ResponEliminaho hauré de provar!!!